< tilbage 07-09-2022 - 09:41

Er boligboblen ved at punktere og hvordan påvirker det din boligforening? - Arrangement hos Arbejdernes Landsbank

Kom og hør mere om det glohede boligmarked og hvad det betyder for din boligforening, når Arbejdernes Landsbank, Ri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab og os fra SWE-ejendomsadministration sætter fokus på problematikken.

Hvilken betydning har markedet for værdien af din andelsboligforening og for dig som andelshaver? Hvorfor er rettidig omhu vigtig ved fastsættelse af foreningens andelskrone? Hør hvilke parametre, som det er vigtigt at have for øje, når værdien af andelskronen fastsættes.

 

Da der er et begrænset antal pladser, vil der kun kunne tilmeldes 2 bestyrelsesmedlemmer pr. forening efter princippet først til mølle.

 

Program

Kl. 16:45 Registrering og kaffe/kage

 

Kl. 17:00 Velkomst

 

Kl. 17.10 Andelskrone – holdninger, tradition eller objektive kriterier v/SWE-ejendomsadministration

 

Kl. 17:40 Pause

 

Kl. 17:50 Ejendommens værdi i årsrapportens balance og andelsværdiberegning, afhængig af valgt model og størrelsen af reserver m.m.  v/ Ri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

 

Kl. 18:20 Et kig i krystalkuglen, hvilken betydning kan renteprognoserne have for andelsboligforeningens lånemulighed og omsættelighed. Hvordan vurderer AL andelsboligforeningens værdi i forhold til værdi anført årsregnskab/valuarrapport, v/ Arbejdernes Landsbank

 

Kl. 18:50 Afslutning

 

Kl. 19:00 Netværk

Under netværksdelen vil der kunne nydes gourmetsandwich samt vin/vand.

 

Tilmelding sker via dette link: https://al-bank.nemtilmeld.dk/1420/ 

< Tilbage