Vi beskæftiger os med professionel administration

Vores store erfaring indebærer varetagelse af administrative og regnskabsmæssige opgaver for andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme.

Klik her for et uforpligtende tilbud på en sikker ejendomsadministration


SWE har mange års erfaring med ejendomsadministration

Vi har beskæftiget os med professionel ejendomsadministration i mere end 30 år - og følger den hurtigt skiftende lovgivning, orienterer og giver råd. Vi ved, at det tætte forhold giver det bedste fundament til et godt partnerskab. Uanset om I samarbejder med en ejendomsadministrator i dag, men ønsker mere sparring og service, eller om I står alene med opgaverne og ønsker kyndige hænder til at varetage de tunge detaljer, kan I med fordel kontakte SWE. Vores store erfaring indebærer varetagelse af administrative og regnskabsmæssige opgaver – og vi går gerne ind og forhandler med jeres andre leverandører, således at I får de bedste priser på ydelserne.

Regn med os - vi har styr på sagerne og jeres hverdag

  • En god og åben dialog er vigtig, og vi er tilgængelige, når I skal bruge os – uanset om det er pr. mail, telefon eller et møde hos jer.
  • Vi har egne advokater, jurister og økonomer – I er godt dækket ind og undgår unødvendige ekstraudgifter.
  • Vi anvender de nyeste IT-systemer, der hjælper jer i hverdagen og i samarbejdet med os – let og overskueligt.
  • Vi bruger gerne vores eget netværk, hvis vi på den måde kan hjælpe jer med at få løst opgaver, som ikke har med ejendomsadministrationen at gøre.
  • Herudover er vi medlem af Ejendomsforeningen Danmark. Det betyder, at vi lever op til branchens uddannelseskrav og etiske regler – det er jeres ansvarsforsikring.