Vi beskæftiger os med professionel ejendomsadministration

Vores store erfaring med ejendomsadministration indebærer varetagelse af administrative og regnskabsmæssige opgaver for andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme, primært på Sjælland og i København.

Klik her for et uforpligtende tilbud på en sikker ejendomsadministration


SWE har mange års erfaring med ejendomsadministration

Vi har beskæftiget os med professionel ejendomsadministration i mere end 30 år - og følger den hurtigt skiftende lovgivning, orienterer og giver råd. Vi ved, at det tætte forhold giver det bedste fundament til et godt partnerskab. Uanset om I samarbejder med en ejendomsadministrator i dag, men ønsker mere sparring og service, eller om I står alene med opgaverne og ønsker kyndige hænder til at varetage de tunge detaljer, kan I med fordel kontakte SWE. Vores store erfaring indebærer varetagelse af administrative og regnskabsmæssige opgaver – og vi går gerne ind og forhandler med jeres andre leverandører, således at I får de bedste priser på ydelserne.

Regn med os - vi har styr på sagerne og jeres hverdag

  • En god og åben dialog er vigtig, og vi er tilgængelige, når I skal bruge os – uanset om det er pr. mail, telefon eller et møde hos jer.
  • Vi har egne advokater, jurister og økonomer – I er godt dækket ind og undgår unødvendige ekstraudgifter.
  • Vi anvender de nyeste IT-systemer, der hjælper jer i hverdagen og i samarbejdet med os – let og overskueligt.
  • Vi bruger gerne vores eget netværk, hvis vi på den måde kan hjælpe jer med at få løst opgaver, som ikke har med ejendomsadministrationen at gøre.
  • Herudover er vi medlem af Ejendomsforeningen Danmark. Det betyder, at vi lever op til branchens uddannelseskrav og etiske regler – det er jeres ansvarsforsikring.