Bliv praktikant hos SWE

Som praktikant vil man støtte op om kundernes daglige henvendelser, hvor man med en faglig mentor i nærheden besvarer spørgsmål.

Dagligdagen vil ikke være ens og der vil alt efter kompetencer og interesse være mulighed for at komme rundt i alle husets afdelinger, så man ser alt fra bogføring til juridisk sagsbehandling.

SWE har, advokater, økonomer og regnskabsmedarbejdere, der altid er opdateret på nyeste lovgivning.

Det er forretning på 40 medarbejdere, som ligger i hjertet af København i en ældre ejendom. Vi er ikke flere end at vi kender og hjælper hinanden, og naturligvis støtter op om vores praktikanter.

Om SWE
SWE er opbygget på grundlag af 6 værdier.
Vi bestræber os hele tiden på at give vores kunder den bedste rådgivning til den konkrete situation, som kunden befinder sig i. Samtidig sætter vi ære i, at tingene bliver gjort ordentligt og i rette tid.

Kvalitet
Vi bestræber os hele tiden på at give vores kunder den bedste rådgivning til den konkrete situation, som kunden befinder sig i. Samtidig sætter vi ære i, at tingene bliver gjort ordentligt og i rette tid.

Tilgængelighed
Vi lægger stor vægt på effektiv kommunikation, således at kunden let kan komme i kontakt med os og få den information, som kunden søger. Det er et vigtigt element, at administrator kender foreningen og ejendommen indgående og ved hvordan den konkrete problemstilling skal løses.

Samarbejde
Det er grundlæggende for et godt samarbejde, at vores kunder får en professionel sparringspartner, der er proaktiv og ved, hvornår der skal handles.

Kompetencer
Vi søger at rekruttere de bedste medarbejdere og at holde deres uddannelse a jour, så vores kunder føler tryghed i den rådgivning vi giver. Medarbejderne er vores vigtigste aktiv og ressource.

Fleksibilitet
Vi indretter os efter vores kunders behov og tilretter administration og rådgivning efter vores kunders ønsker.

Uafhængighed
Vi varetager altid vores kunders interesser, og vores loyalitet vises bedst ved at kunne skaffe vores kunder de bedst mulige aftaler med de bedste vilkår.

Ansøg nu
Kontakt administrationschef Michael Suhr Fabrin på 2777 6044 eller , hvis du vil mere eller søge praktikstillingen