SWE søger erfaren ejendomsadministrator til foreninger

Er du den rette?
SWE har kontor i indre København, hvor vi administrerer en portefølje af andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringsejendomme. SWE har et særdeles godt renommé, som dikterer, at vi er på forkant med udviklingen. Vi har en travl hverdag med et uformelt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne er det vigtigste aktiv.
Vores værdier er proaktivitet, kvalitet og tilgængelighed, for at give vores kunder den bedste service. Hvis du har lyst til at blive en del af en virksomhed i et spændende arbejdsmiljø og have mulighed for at udvikle dine personlige kompetencer, har du nu chancen.

Stillingen
Som ejendomsadministrator hos SWE har du mulighed for at præge dit eget job, og du vil have alsidige opgaver i forbindelse med administration af vores kunder. Du vil få ansvaret for ”din egen” portefølje af ejendomme.

Jobbet indeholder bl.a.:

  • Rådgivning af vores kunder af juridisk og økonomisk karakter.
  • Sagsbehandling
  • Deltagelse i bestyrelsesmøder og ledelse af generalforsamlinger
  • Kontakt til samarbejdspartnere og leverandører.

Profil
Kendskab til IT-systemet Unik Bolig 4 og erfaring med administration af andelsboligforeninger.

Vi forventer, at du:
  • Er engageret og stræber efter at give en god service og rådgivning.
  • Er proaktiv og ikke går på kompromis med kvalitet.
  • Er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt.
  • Har integritet og er loyal.

Du sidder måske i uopsagt stilling, men ønsker at prøve kræfter med en større ejendomsadministration, hvor man kan udvide sin juridiske viden.

Vi tilbyder
Uformelt arbejdsmiljø, gode arbejdsforhold, flekstid, pensions-, frokost- og massageordning. Du får samtidig mulighed for efteruddannelse og opkvalificering.

Ansøgning
Tiltrædelse efter aftale. Har du spørgsmål kan du kontakte administrationschef Michael Suhr Fabrin på tlf. nr. 27 77 60 44.
Ellers send din ansøgning med relevante bilag til

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Lidt om SWE
Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S – SWE - er en af Danmarks førende ejendomsadministrationer. Vi har beskæftiget os med professionel ejendomsadministration i mere end 30 år og administrerer over 13.000 lejemål fordelt på over 200 ejendomme. I SWE har vi både, advokater, økonomer og regnskabsmedarbejdere, der altid er opdateret på nyeste lovgivning. SWE er medlem af EjendomDanmark.