SWE søger controller til regnskabsafdelingen

Er du den rette?
SWE har kontor i indre København, hvor vi administrerer en portefølje af andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringsejendomme. SWE har et særdeles godt renommé, som dikterer, at vi er på forkant med udviklingen.

Vi har en travl hverdag med et uformelt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne er det vigtigste aktiv.
Vores værdier er proaktivitet, kvalitet og tilgængelighed, for at give vores kunder den bedste service. Hvis du har lyst til at blive en del af en virksomhed i et spændende arbejdsmiljø og have mulighed for at udvikle dine personlige kompetencer, har du nu chancen.


Stillingen
Arbejdet vil omfatte alle bogholderimæssige opgaver, der er forbundet med at administrere ejendomme. Der er tale om et selvstændigt arbejde med din egen ejendomsportefølje på ca. 30 ejendomme, som du vil have det regnskabsmæssige ansvar for.
Der er tale om et job med kundekontakt, og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og kan lide at have flere bolde i luften.

Du skal blandt andet:

  • Bogføre bilag og afstemme finansbogholderi
  • Sikre korrekt økonomisk rapportering til kunderne
  • Have overblikket over ejendommes økonomi
  • Klargøring af bogholderi til revision
  • Formidle regnskab og budget til kunder på møder

Profil
Du har erfaring indenfor regnskab og kan din debet/kredit.
Du er vant til at arbejde med Excel eller lignende programmer. Måske har du erfaring med Unik Bolig 4, hvis ikke, skal du være i stand til at sætte dig ind i det.

Vi forventer, at du:
Er regnskabskyndig, engageret og ansvarlig
  • Er proaktiv og ærekær med dit arbejde
  • Er systemteknisk stærk
  • Har integritet og er loyal.

Du sidder måske i uopsagt stilling, men ønsker at prøve kræfter med en større ejendomsadministration eller at skifte branche.

Vi tilbyder:
Uformelt arbejdsmiljø, gode arbejdsforhold, flekstid, mulighed for hjemmearbejdsdage, pensions-, frokost- og fælles aktiviteter med padeltennis og yoga. Du får samtidigt mulighed for efteruddannelse og opkvalificering.

Ansøgning:
Tiltrædelse efter aftale.
Send din ansøgning med relevante bilag til
Har du spørgsmål kan du kontakte Regnskabschef Pernille Winther på tlf. 33764723 eller Administrationschef Michael Fabrin på tlf. 33764707

Vi indkalder løbende til samtaler.

Alle henvendelser behandles fortroligt.