Den sikre vej til en god byggesag


Med Sven Westergaards Ejendomsadministration som bygherrerådgiver får I en erfaren, engageret og professionel samarbejdspartner, der sørger for, at projektet forløber sikkert og korrekt – lige fra idéen opstår, til byggeriet er færdigt og klar til at tage i brug.

Et byggeprojekt, hvad enten det er et stort renoveringsprojekt eller et mindre altanprojekt, kan virke komplekst og uoverskueligt. Med Sven Westergaards Ejendomsadministration som bygherrerådgiver får I en samarbejdspartner, der har det store overblik. Vi optimerer projektet og sikrer, at det stemmer overens med jeres forventninger til økonomi, kvalitet og tid.

Som jeres bygherrerådgiver varetager vi jeres interesser og rådgiver jer i samarbejdet mellem entreprenører og andre rådgivere. Vi styrer projektet juridisk og økonomisk sikkert gennem alle faser og garanterer, at foreningens økonomiske og juridiske rammer overholdes.
Vi tror på, at det bedste forløb og resultat opnås ved et tæt samarbejde og dialog mellem jer som bygherre og os som bygherrerådgiver.

Vi lægger stor vægt på at sikre og optimere foreningens fremtidige drift og vedligeholdelse. Vi arbejder professionelt, kvalitetsbevidst og helhedsorienteret og sikrer jer vejen til en god byggesag.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. - Læs mere