Her er vores værdigrundlag

Når vi har et fælles fundament, går vi ikke skævt af hinanden eller opgaven. SWE er opbygget på grundlag af 6 værdier, som vi til enhver tid agter at leve op til.

Kvalitet

Vi bestræber os hele tiden på at give vores kunder den bedste rådgivning til den konkrete situation, som kunden befinder sig i. Samtidig sætter vi ære i, at tingene bliver gjort ordentligt og i rette tid.

Tilgængelighed

Vi lægger stor vægt på effektiv kommunikation, således at kunden let kan komme i kontakt med os og få den information, som kunden søger. Det er et vigtigt element, at administrator kender foreningen og ejendommen indgående og ved hvordan den konkrete problemstilling skal løses.

Samarbejde

Det er grundlæggende for et godt samarbejde, at vores kunder får en professionel sparringspartner, der er proaktiv og ved, hvornår der skal handles.

Kompetencer

Vi søger at rekruttere de bedste medarbejdere og at holde deres uddannelse a jour, så vores kunder føler tryghed i den rådgivning vi giver. Medarbejderne er vores vigtigste aktiv og ressource.

Fleksibilitet

Vi indretter os efter vores kunders behov og tilretter administration og rådgivning efter vores kunders ønsker.

Uafhængighed

Vi varetager altid vores kunders interesser, og vores loyalitet vises bedst ved at kunne skaffe vores kunder de bedst mulige aftaler med de bedste vilkår.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. - Læs mere