Administration af andelsboligforeninger er blandt vores specialer

Gennem årene har vi endda medvirket ved stiftelse af mange andelsboligforeninger. Advokat Henrik Bræmer, der er medejer af ejendomsadministrationen, har stiftet over 250 andelsboligforeninger.

Vi står i spidsen


Vi tager teten på alle de sædvanlige administrative og regnskabsmæssige opgaver og kan tilbyde al anden relevant bistand og rådgivning i forbindelse med vores administration af andelsboligforeningen.

Vi leverer altid den rette rådgivning


I forbindelse med f.eks. overdragelse af andelslejligheder og ejerlejligheder, opstår der spørgsmål og situationer, der kræver viden og beslutsomhed for at opnå den korrekte handling i de individuelle sager. Her bistår vi med professionel assistance - og er også disponible ved mødedeltagelse.

Rådgivning til andelsboligforeninger

Vi rådgiver om låneomlægning og anbringelse af overskydende likviditet.

Vi orienterer om det økonomisk bedst tænkelige tidspunkt for eventuelle større vedligeholdelsesarbejder, herunder om mulighed for offentlige tilskud.

Vi administrerer et meget betydeligt antal andelsboligforeninger


Vi har endda gennem årene medvirket ved stiftelse af mange andelsboligforeninger. Advokat Henrik Bræmer, der er medejer af ejendomsadministrationen, har stiftet over 250 andelsboligforeninger.

Vi står i spidsen for alle de sædvanlige administrative og regnskabsmæssige opgaver og kan tilbyde al anden relevant bistand og rådgivning i forbindelse med vores administration af andelsboligforeningen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. - Læs mere